Podoloog Visser

Podologie

Een podoloog behandeld voet- en/of houdingsklachten vanuit specialistische zorg voor de voet. Podologie is afgeleid van de Griekse woorden ‘Pous’ (voeten) en ‘Logos’ (woord/leer/kunde).

Zorg voor uw voet

Uw voeten zijn een kostbaar bezit. Ze vormen het fundament van uw lichaam en zijn de basis van uw mobiliteit. In de bouwkunde wordt veel zorg een aandacht aan het fundament besteed. Gebreken in het fundament kunnen namelijk voor problemen in het bouwwerk zorgen. Het fundament van ons lichaam, het meest ingenieuze bouwwerk dat bestaat, krijgt zeer weinig aandacht. De rijkdom van gezonde voeten is voor velen een vanzelfsprekendheid… Totdat ze problemen met hun voeten krijgen.

Problemen met de voeten zijn niet altijd direct zichtbaar aan de voet. Desondanks kunnen ze wél leiden tot allerlei lichamelijke klachten zoals pijn in de voet, doorgezakte voeten, scheve grote teen, kniepijn, heuppijn, kuitpijn, hielpijn, rugpijn, bekkeninstabiliteit, spierkrampen en tintelende voeten.

Help, wat nu?!

Wanneer u last hebt van zichtbare afwijkingen aan uw voet of van één of meer van de genoemde symptomen, is het raadzaam om uw voeten te laten inspecteren door een registerpodoloog. Wij zijn erin gespecialiseerd om problemen in de voeten te diagnosticeren en waar mogelijk met een correctiezool te corrigeren en/of te ondersteunen. Door uw voeten op een juiste manier te ondersteunen en te corrigeren, kunnen veel klachten aan uw benen, heupen en rug verminderd en vaak ook verholpen worden.
Goed functionerende voeten zijn een waardevol bezit. Daarom is uw voet onze zorg.