Podoloog Visser

Registerpodoloog

Logo AvP
De registerpodoloog is een voetspecialist die gestudeerd heeft aan de Academie voor Podologie. Op grond daarvan heeft hij zich door de brancheorganisatie laten registreren in het Kwaliteitsregister voor de Podologie.
De registerpodoloog heeft een beschermde titel, is een erkende paramedicus en levert zowel preventieve als curatieve voetzorg (podotherapie).

Visser Podologie

Visser Podologie is ontstaan uit de passie van Meindert Visser voor voet en mens. Al vroeg was zijn interesse  gewekt  om meer te willen weten over schoenen en voeten. Opgegroeid in een gezin waar de moeder in de schoenwinkel stond en  vader schoenen repareerde, werd hij steeds geconfronteerd met allerhande afwijkingen aan voeten en schoeisel.
Op jonge leeftijd nam hij  de winkel van zijn ouders over en verdiepte hij zich in het oplossen van pijnklachten die veroorzaakt werden door een verkeerde voetstand of verkeerde schoenen. Omdat hij graag in oplossingen dacht volgde hij al cursussen voor het aanmeten van Steun- en Correctiezolen terwijl de naam Podologie nog vrijwel onbekend was.

Toen de eerst opleidingen podologie  gegeven werden, was hij dan ook meteen van de partij en volgde in de loop van de tijd de volgende opleidingen:

* Steunzolen maken
* Podologie 1 en 2
* Kinder podologie
* Sport podologie
* Registerpodoloog aangesloten bij stichting LOOP (om deze titel te behouden, zijn jaarlijkse bijscholingen verplicht, wel zo vertrouwd dus)

Sinds 2010 werd Meindert door zijn zoon Henk geholpen bij het maken van therapiezolen. Toen Meindert met pensioen ging, heeft hij 2021 de podologiepraktijk aan de zorg van zijn zoon Henk toevertrouwd.

Als afgestudeerd Register Podoloog treedt Henk in zijn vaders voetsporen. Hij heeft zijn kennis, vaardigheden en liefde voor de mens van Meindert overgenomen. Met zorg en liefde voor de voet en voor de de cliënt helpt Henk al jaren veel mensen weer op de voet. Zijn vader Meindert ondersteunt hem nog altijd met raad en daad, waardoor diens kennis, inzicht en vaardigheden nog altijd ten dienste komt aan de cliënten van Visser Podologie.

Door de jarenlange ervaring bent u bij Podoloog Visser dan ook op het goede adres voor de behandeling van voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten.